Exclusiv: UTOK i700, tabletă Android ce vine cu procesor Intel și display de 7 inch, apare pe web Înainte de lansare

Autor:  | Publicat în:  UTOK 1.386 ori
<b>Exclusiv: UTOK i700, tabletă Android ce vine cu procesor Intel și display de 7 inch, apare pe web Înainte de lansare</b>Deși UTOK are pregătit un eveniment de presă pentru astăzi la orele prânzului, iată că produsul ce va fi lansat apare deja pe web. Este vorba despre UTOK i700, tabletă ce va sosi la pachet cu un procesor Intel și un display de 7 inch. Aceasta a...

Deși UTOK are pregătit un eveniment de presă pentru astăzi la orele prânzului, iată că produsul ce va fi lansat apare deja pe web. Este vorba despre UTOK i700, tabletă ce va sosi la pachet cu un procesor Intel și un display de 7 inch. Aceasta a fost listată deja de către EuroGsm.ro, iar după o mică căutare pe site-ul celor de la UTOK, putem regăsi de asemenea denumirea i700.

Aflăm că tableta UTOK i700 dispune de un display de 7 inch cu rezoluție 1024x600 pixeli, un procesor Intel dual-core tactat la 1.2 GHz, un GPU PowerVR SGX544MP2, 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și sistemul sistemul de operare Android 4.2 JellyBean.

De asemenea, mai primim o cameră foto principală de 2 megapixeli, o cameră secundară de 0.3 megapixeli, conectivitate WiFi, jack audio 3.5 mm, microUSB 2.0 și o baterie de 3000 mAh. UTOK i700 cântărește 280 grame, măsoară 190 mm în lungime, 119 mm în lățime și 10 mm în grosime. Cel mai probabil, prețul acestui nou produs îl vom afla astăzi la evenimentul de prezentare.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×