Sharp Basio 2 vine cu butoane fizice pentru apeluri și mesaje alături de un display tactil de 5 inch

982 ori
<b>Sharp Basio 2 vine cu butoane fizice pentru apeluri și mesaje alături de un display tactil de 5 inch</b>Producătorul japonez Sharp anunță astăzi lansarea unui nou terminal cel puțin ciudat la prima vedere, și anume modelul Basio 2 pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Ce ne atrage atenția din start este faptul că telefonul sosește cu butoane fizice

Pe piața din Japonia tocmai ce a debutat astăzi și modelul Sharp Basio 2 - un smartphone relativ ciudat la prima vedere, și asta pentru că aduce butoane fizice pentru apeluri, respectiv mesagerie. Acestea se regăsesc sub ecran alături de butonul home plasat central, și oferă acces rapid către funcțiile dezvăluite de către iconițe - în acest caz către zona de apeluri, și la aplicația de mesagerie utilizată.

Sharp Basio 2

Dar asta nu e totul, telefonul oferind și un capac de protecție de tip slide pentru camera foto principală, element pe care îl vedeam acum câțiva ani pe modele precum Nokia N85. Ideea nu este rea, acest capac protejând sticla senzorului foto de eventuale zgârieturi și căzături accidentale - evenimente ce pot apărea la utilizare. Aflați totuși că telefonul este unul destinat publicului vârstnic, așa că butoanele despre care am vorbit mai sus, au un scop bine stabilit.

Cât despre dotările hardware, primim aici un display de 5 inch cu rezoluție HD și tehnologie IGZO, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Avem totodată și certificare IPX5/IPX8 pentru rezistență la apă și praf. Smartphone-ul va fi disponibil pe piața japoneză începând din data de 5 august, moment în care vom afla și prețul de comercializare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×