Forester Research: iPad va domina piața tabletelor până În 2016

Autor:  | Publicat în:  Apple 666 ori
<b>Forester Research: iPad va domina piața tabletelor până În 2016</b>A fost făcut public un studiu privind piața tabletelor până în 2016 de către Forester Research din SUA. iPad s-ar menține în poziția de lider până în 2016, deși asaltul tabletelor cu Android va fi din ce în ce mai puternic în viitorul...

A fost făcut public un studiu privind piața tabletelor până în 2016 de către Forester Research din SUA. iPad s-ar menține în poziția de lider până în 2016, deși asaltul tabletelor cu Android va fi din ce în ce mai puternic în viitorul apropiat.

Câteva date interesante:

- 56 de milioane tablete comercializate în 2011;
- 375 milioane tablete s-ar vinde în 2016;
- creșterea pieței de tablete la peste 760 de milioane.

40% din tabletele vândute în 2016 ar fi comercializate pe piețele emergente. Se spune că â…“ din tabletele comercializate în 2016 vor fi pentru segmentul business - 122 de milioane.

Cred că o predicție pe o perioadă așa lungă de timp este greu de realizat și declinul iPad va fi mult mai accentuat. Este suficient să apară 2 - 3 tablete Android cu priză la publica ca să pună tableta Apple în urmă. Diferența dintre noul iPad și tabletele Android cu Tegra 3 este foarte redusă în ce privește performanțele oferite. Mai trebuie ca Google Play să aducă aplicații pentru display-ul la 1080p pe care-l vor avea și tabletele Android în curând. Aici ar fi o cheie importantă în a aduce iPad pe plan secund.

Preț Apple The new iPad în magazinele online:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×