Forester Research: iPad va domina piața tabletelor până În 2016

686 ori
<b>Forester Research: iPad va domina piața tabletelor până În 2016</b>A fost făcut public un studiu privind piața tabletelor până în 2016 de către Forester Research din SUA. iPad s-ar menține în poziția de lider până în 2016, deși asaltul tabletelor cu Android va fi din ce în ce mai puternic în viitorul...

A fost făcut public un studiu privind piața tabletelor până în 2016 de către Forester Research din SUA. iPad s-ar menține în poziția de lider până în 2016, deși asaltul tabletelor cu Android va fi din ce în ce mai puternic în viitorul apropiat.

Câteva date interesante:

- 56 de milioane tablete comercializate în 2011;
- 375 milioane tablete s-ar vinde în 2016;
- creșterea pieței de tablete la peste 760 de milioane.

40% din tabletele vândute în 2016 ar fi comercializate pe piețele emergente. Se spune că â…“ din tabletele comercializate în 2016 vor fi pentru segmentul business - 122 de milioane.

Cred că o predicție pe o perioadă așa lungă de timp este greu de realizat și declinul iPad va fi mult mai accentuat. Este suficient să apară 2 - 3 tablete Android cu priză la publica ca să pună tableta Apple în urmă. Diferența dintre noul iPad și tabletele Android cu Tegra 3 este foarte redusă în ce privește performanțele oferite. Mai trebuie ca Google Play să aducă aplicații pentru display-ul la 1080p pe care-l vor avea și tabletele Android în curând. Aici ar fi o cheie importantă în a aduce iPad pe plan secund.

Preț Apple The new iPad în magazinele online:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×