Fotografii cu husa pregătită pentru Apple iPad Pro/Plus ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 744 ori
<b>Fotografii cu husa pregătită pentru Apple iPad Pro/Plus ajung pe web</b>Din c&acirc;te se pare scăpările ce &icirc;l au &icirc;n prim plan pe Apple iPad Pro/Plus sosesc astăzi &icirc;n număr destul de mare pe web. După ce mai devreme puteam privi c&acirc;teva imagini randate cu o husă pregătită pentru tableta business...

Din câte se pare scăpările ce îl au în prim plan pe Apple iPad Pro/Plus sosesc astăzi în număr destul de mare pe web. După ce mai devreme puteam privi câteva imagini randate cu o husă pregătită pentru tableta business de 12.9 inch, acum pe site-ul chinez weibo.com ajung și noi fotografii live cu acest accesoriu.

Ca și randările de mai devreme, husa din imaginea de mai sus prezintă principalele porturi ale tabletei, și anume deschiderile pentru jack-ul audio 3.5 mm, cel pentru mufa de încărcare și desigur cele destinate pentru difuzoarele stereo ce vor fi în număr de 4.

Husa iPad Pro

Remarcăm că grosimea acestui accesoriu este una foarte mică, detaliu ce ar putea sugera o nouă tabletă ultra-subțire din partea americanilor de la Apple. În acest moment, iPad Air 2 este cea mai subțire tabletă a companiei, aceasta având o grosime de doar 6.1 mm. Cum vedeți lansarea acestui model de 12.9 inch?

Fotografii cu husa pregătită pentru Apple iPad Pro/Plus ajung pe web

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×