Produse evoMAG.ro

Google ar putea pregăti o tabletă Nexus de 8 inch pentru lansare În aprilie

Autor:  | Publicat în:  Google 887 ori
<b>Google ar putea pregăti o tabletă Nexus de 8 inch pentru lansare În aprilie</b>Din nou au apărut zvonuri legate de o posibilă tableta Nexus 8 de la Google, de această dată și cu o dată de lansare asociată. Surse din cadrul furnizorilor de componente din Taiwan afirma că Google va lansa nouă tableta Nexus cu ecran de 8 inch...

Din nou au apărut zvonuri legate de o posibilă tableta Nexus 8 de la Google, de această dată și cu o dată de lansare asociată. Surse din cadrul furnizorilor de componente din Taiwan afirma că Google va lansa nouă tableta Nexus cu ecran de 8 inch la finalul lunii aprilie.

Putem deduce astfel că fie noul produs va sosi separat de Google I/O 2014, fie evenimentul a fost mutat din mai în aprilie. Printre numele vehiculate pentru a produce nouă tableta se numără și HTC, aparent, dar și Samsung. ASUS ar fi înregistrat vânzări sub așteptări în cazul lui Nexus 7 2013 și nu o spunem noi, ci analiștii din domeniu.

Un Nexus de 8 inch le-ar permite celor de la Google să opereze într-un segment care încă nu e atacat masiv de tablete de 100 de dolari din China. Acestea se axează încă pe zona de 7 sau 7.85 inch, lăsând o mică nișă liberă, nișa în care a proliferat LG G Pad 8.3 de exemplu.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×