Google ar putea pregăti o tabletă Nexus de 8 inch pentru lansare În aprilie

Autor:  | Publicat în:  Google 1.106 ori
<b>Google ar putea pregăti o tabletă Nexus de 8 inch pentru lansare În aprilie</b>Din nou au apărut zvonuri legate de o posibilă tableta Nexus 8 de la Google, de această dată și cu o dată de lansare asociată. Surse din cadrul furnizorilor de componente din Taiwan afirma că Google va lansa nouă tableta Nexus cu ecran de 8 inch...

Din nou au apărut zvonuri legate de o posibilă tableta Nexus 8 de la Google, de această dată și cu o dată de lansare asociată. Surse din cadrul furnizorilor de componente din Taiwan afirma că Google va lansa nouă tableta Nexus cu ecran de 8 inch la finalul lunii aprilie.

Putem deduce astfel că fie noul produs va sosi separat de Google I/O 2014, fie evenimentul a fost mutat din mai în aprilie. Printre numele vehiculate pentru a produce nouă tableta se numără și HTC, aparent, dar și Samsung. ASUS ar fi înregistrat vânzări sub așteptări în cazul lui Nexus 7 2013 și nu o spunem noi, ci analiștii din domeniu.

Un Nexus de 8 inch le-ar permite celor de la Google să opereze într-un segment care încă nu e atacat masiv de tablete de 100 de dolari din China. Acestea se axează încă pe zona de 7 sau 7.85 inch, lăsând o mică nișă liberă, nișa în care a proliferat LG G Pad 8.3 de exemplu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×