Firefox pentru Windows 8, În versiunea touch friendly e acum gata de beta testing

653 ori
<b>Firefox pentru Windows 8, În versiunea touch friendly e acum gata de beta testing</b>Pe blogul oficial Mozilla creatorul lui Firefox a anunțat că versiunea sa de web browser pentru Windows 8 e gata de beta testing. E vorba aici&nbsp;despre o variantă axată pe experiența touch și pe tile-uri. &nbsp; Versiunea a fost oferită spre...

Pe blogul oficial Mozilla creatorul lui Firefox a anunțat că versiunea sa de web browser pentru Windows 8 e gata de beta testing. E vorba aici despre o variantă axată pe experiența touch și pe tile-uri.

Versiunea a fost oferită spre download încă de ieri și poate fi descărcată de aici. Observați în imagine interfața bazată pe tile-uri și accesul printr-o singură atingere la site-uri, bookmark-uri sau history. Varianta beta vine și cu suport pentru pinch to zoom și swipe. Alte funcții includ opțiunea de a vizualiza o aplicație full screen sau prin snapping într-o zonă îngustă a ecranului, precum partea stângă sub formă de sidebar.

în plus, Mozilla a implementat aici un mecanism de partajare a site-urilor sau a conținuturilor via rețelele de socializare. Cei care testează acest browser trebuie să aibă grijă să seteze Firefox Beta drept browser default în Windows 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×