Firefox pentru Windows 8, În versiunea touch friendly e acum gata de beta testing

Autor:  | Publicat în:  Firefox 583 ori
<b>Firefox pentru Windows 8, În versiunea touch friendly e acum gata de beta testing</b>Pe blogul oficial Mozilla creatorul lui Firefox a anunțat că versiunea sa de web browser pentru Windows 8 e gata de beta testing. E vorba aici&nbsp;despre o variantă axată pe experiența touch și pe tile-uri. &nbsp; Versiunea a fost oferită spre...

Pe blogul oficial Mozilla creatorul lui Firefox a anunțat că versiunea sa de web browser pentru Windows 8 e gata de beta testing. E vorba aici despre o variantă axată pe experiența touch și pe tile-uri.

Versiunea a fost oferită spre download încă de ieri și poate fi descărcată de aici. Observați în imagine interfața bazată pe tile-uri și accesul printr-o singură atingere la site-uri, bookmark-uri sau history. Varianta beta vine și cu suport pentru pinch to zoom și swipe. Alte funcții includ opțiunea de a vizualiza o aplicație full screen sau prin snapping într-o zonă îngustă a ecranului, precum partea stângă sub formă de sidebar.

în plus, Mozilla a implementat aici un mecanism de partajare a site-urilor sau a conținuturilor via rețelele de socializare. Cei care testează acest browser trebuie să aibă grijă să seteze Firefox Beta drept browser default în Windows 8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×