Google ar urma să lanseze platforma Andromeda pe o "tabletă Nexus Huawei", dar şi pe un laptop Pixel de nouă generaţie

933 ori
<b>Google ar urma să lanseze platforma Andromeda pe o "tabletă Nexus Huawei", dar şi pe un laptop Pixel de nouă generaţie</b>Evenimentul Google programat pentru data de 4 octombrie nu va include doar lansări de produse hardware, ci și noutăți în materie de software. În centrul atenției se pare că se va afla noul sistem de operare Andromeda OS ce practic reprezintă o

Azi au apărut noi detalii despre proiectul Google cunoscut ca "Andromeda", o platformă software care va combina Chrome OS şi Android şi care ar fi fost testată recent pe tableta Nexus 9. Azi aflăm că OS-ul hibrid va debuta pe 2 terminale: o tabletă Nexus Huawei şi un "laptop convertibil" din gama Pixel.

Sursele încă nu sunt sigure dacă tableta Huawei chiar va purta branding Nexus, mai ales că seria ar fi fost înlocuită de gama Pixel cel puţin la nivelul telefoanelor. Mai mult decât atât, ar fi vorba despre acea tabletă Nexus 7P, despre care scria Evan Blass cu ceva vreme în urmă şi legat de care apăreau şi trademark-uri în aprilie. E vorba de un model cu ecran de 7 inch şi cu 4 GB RAM la bord.

Cât despre acel laptop, zvonurile îl numesc "Pixel 3" şi ar avea şi numele de cod "Bison". Cei de la Android Police au aflat că acest device va avea două versiuni şi că va fi un produs ultraslim. Vom primi şi un ecran de 12.3 inch, configuraţii cu procesor Intel M3 sau Core i5, cu 32 sau 128 GB stocare şi cu 8 sau 16 GB RAM. Va exista şi scanner de amprente, jack audio, două porturi USB Type C, suport pentru stylus, difuzoare stereo şi 4 microfoane.

Bateria ar trebui să ofere 10 ore de funcţionare, iar preţul ar fi de aproximativ 800 de dolari. Acest laptop ar trebui să debuteze în trimestrul 3 al acestui an, iar tableta ar putea sosi înainte. Posibil să aibă o versiune Nougat si una Andromeda Developer Edition.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×