Google pregătește o tabletă pentru 2012

1.103 ori
<b>Google pregătește o tabletă pentru 2012</b>Așa a lăsat să se înțeleagă Eric Schimdt într-un interviud acordat unui cotidian italian. A recunoscut meritele lui Steve Jobs printre care și acela de a vedea viitorul tabletelor și a deschide această nișă dinspre mediul business spre...

Așa a lăsat să se înțeleagă Eric Schimdt într-un interviud acordat unui cotidian italian. A recunoscut meritele lui Steve Jobs printre care și acela de a vedea viitorul tabletelor și a deschide această nișă dinspre mediul business spre publicul larg.

Google a lansat trei telefoane sub brand propriu, dar dezvoltate împreună cu un producător de talie mondială. Lista de mai jos presupun că vă este cunoscută:

  • Nexus One - Google + HTC;
  • Samsung Nexus S - Google + Samsung;
  • Samsung Galaxy Nexus - Google + Samsung.

Să vedem dacă vor viza pe Motorola în a lansat tableta lor. Ar fi natural, dar ar stârni și unele reacții nedorite din partea partenerilor din universul Android. Se spune că la un moment dat se ajunsese ca LG sau Motorola să realizeze sample-uri de test ale lui Nexus Prime și Samsung a fost selecționat în cele din urmă.

Se spune că tableta Google va ajunge în cel mult șase luni de acum încolo. Va concura cu iPad 3 sau Asus Transformer Prime.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×