Android 4.0 ICS pentru Samsung Nexus S intră În stand-by

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.766 ori
<b>Android 4.0 ICS pentru Samsung Nexus S intră În stand-by</b>Se pare că nici măcar Google nu este în stare să aducă un update la carte pentru ale sale așa-numite Google phone. Zilele trecute se vorbea de faptul că Nexus S primește Android 4.0. Era primul telefon single core care rula ultima versiune a...

Se pare că nici măcar Google nu este în stare să aducă un update la carte pentru ale sale așa-numite Google phone. Zilele trecute se vorbea de faptul că Nexus S primește Android 4.0. Era primul telefon single core care rula ultima versiune a sistemului de operare Android, în mod oficial.

Au fost reportate numeroase probleme world wide și update-ul este pus în stand-by. Se vorbește despre:

  • consumul exagerat al bateriei;
  • semnalul Wi-Fi nu funcționează așa cum trebuie.

Ciudat este că pe anumite telefoane funcționează fără nicio problemă. Va fi interesantă următoare mișcare a echipei Android. Bănuiesc că se lucrează intensiv pentru a remedia aceste probleme. Nu are cum să le pice bine. Dacă sunteți un utilizator de Nexus S ar fi utilă o impresie legată de modul în care a funcționat sau ați făcut update la Android 4.0 ICS.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×