Google Search primeste o nouă interfaţă pentru rezultatele căutărilor sale pe tablete

Autor:  | Publicat în:  Google 715 ori
<b>Google Search primeste o nouă interfaţă pentru rezultatele căutărilor sale pe tablete</b>Google Search a primit &icirc;n această săptăm&acirc;nă o nouă interfaţă pe tablete, cu un design şi layout schimbat pentru rezultatele afişate pe device-urile cu ecran mai mare decat un smartphone. Debutul a venit fără tam-tam şi aflaţi mai...

Google Search a primit în această săptămână o nouă interfaţă petablete, cu un design şi layout schimbat pentru rezultatele afişate pe device-urile cu ecran mai mare decat un smartphone. Debutul a venit fără tam-tam şi aflaţi mai multe mai jos.

Nouă interfaţa are diferenţe destul de mari faţă de cea veche, care combina practic abordarea de pe mobil cu cea de pe desktop. Ei bine, acum vedem rezultatele sub formă de cards şi beneficiem de o bară navigationala mai subţire, plus mult spaţiu alb în stânga şi dreapta rezultatelor. Experienţa aduce puţin cu cea Google Now, iar atunci când rezultatele locale apar, ele ocupa întreg ecranul.

Oficialii Google au confirmat actualizarea, menţionând că nouă interfaţa scoate ce e mai bun din Google Search pe tablete. La drept vorbind era nevoie de un update aici, vechea interfaţa nefiind chiar comodă şi din ce văd totul e mai aerisit şi mai bine spaţiat. Remarc şi că în acest mod sunt afişate mai puţine rezultate, decât cele înghesuite de dinainte.

Mai jos vedeti vechiul UI:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×