Google taie serios din personalul zonei de tablete şi laptop-uri

1.323 ori
<b>Google taie serios din personalul zonei de tablete şi laptop-uri</b>Google este probabil compania tech cu cele mai multe produse şi servicii anulate şi nu unele mici şi experimentale, ci chiar unele mari. Suntem la doar săptămâni distanţă de casarea lui Google+, Allo tocmai a murit, iar acum şi

Google este probabil compania tech cu cele mai multe produse şi servicii anulate şi nu unele mici şi experimentale, ci chiar unele mari. Suntem la doar săptămâni distanţă de casarea lui Google+, Allo tocmai a murit, iar acum şi zona de tablete şi laptop-uri primeşte o reducere de personal.

Gigantul software a mutat zeci de angajaţi în afară diviziei de laptop şi tablete, reducându-i amploarea. De fapt, întregul segment Hardware de la Google trece printr-o tranziţie. Angajaţii au fost rugaţi să găsească noi proiecte la care să lucreze şi au primit roluri temporare în cadrul Alphabet, compania mama Google.

Aceste mutări s-au produs din cauza anulării unor proiecte din zona de laptop-uri şi tablete. Practic, sunt şanse mari ca Pixel Slate să nu aibă succesori şi să nu vedem alte terminale Chrome OS produse de Google prea curând. De tablete Android nici nu se pune problema.

Din ce am înţeles produsele deja pregătite pentru lansare nu vor fi afectate, deci o generaţie 2019 de terminale tot vom avea. Un laptop Pixelbook 2 ar fi în cărţi, sub numele de cod Atlas deocamdată. Primul model a fost bine primit, dar tras în jos de preţul prea mare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×