Butonul dedicat pentru Google Assistant va sosi pe multiple telefoane LG, Nokia şi Xiaomi în acest an

906 ori
<b>Butonul dedicat pentru Google Assistant va sosi pe multiple telefoane LG, Nokia şi Xiaomi în acest an</b>LG s-a remarcat pe telefoanele din gama ThinQ prin faptul că are un buton dedicat lui Google Assistant şi din ce am înţeles a lucrat şi cu Google pentru câteva comenzi speciale. Se pare că acest trend al butonului dedicat e gata să se extindă şi la alte

LG s-a remarcat pe telefoanele din gama ThinQ prin faptul că are un buton dedicat lui Google Assistant şi din ce am înţeles a lucrat şi cu Google pentru câteva comenzi speciale. Se pare că acest trend al butonului dedicat e gata să se extindă şi la alte companii în 2019.

Totul pornea cu modelele LG G7 şi LG V40, iar MWC 2019 Google a anunţat că a început să lucreze cu Nokia, Xiaomi, TCL şi Vivo pentru a le oferi implementări similare. Aceasta funcţionalitate e considerată mai utilă decât cea a butonului Bixby de pe telefoanele Samsung, care declanşează un asistent nu foarte apreciat faţă de rivali.

Butonul dedicat pentru Google Assistant va sosi pe multiple telefoane LG, Nokia şi Xiaomi în acest an

Recent butonul respectiv a putut fi şi reconfigurat pentru alte funcţii. Cât despre LG, ei au extins deja dotarea de la LG G7 ThinQ şi V40 la LG G8 şi chiar midranger-ul K40. O singură apăsare deschide panoul Google Assistant, iar o dublă apăsare activează funcţia visual snapshot, care oferă Updates şi un program pe toată ziua. E înlocuit şi acel quick shortcut pentru Google Lens şi pentru căutarea vizuală.

O apăsare lungă pe butonul dedicat activează o funcţie walkie talkie, iar Assistant va asculta până vă opriţi din apăsat. E o funcţie utilă pentru a transcrie mailuri lungi sau mesaje lungi. Google mai colaborează şi cu Xiaomi pentru a aduce butonul pe Mi Mix 3 5G şi Mi 9. Şi HMD a pus aşa ceva pe Nokia 3.2 şi Nokia 4.2. Peste 100 de milioane de terminale vor avea această dotare în 2019.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×