Huawei a fost lider pe piața tabletelor din România în 2018; Plănuiește să aducă și laptop-uri la vânzare

1.647 ori
<b>Huawei a fost lider pe piața tabletelor din România în 2018; Plănuiește să aducă și laptop-uri la vânzare</b>Pe seama unui interviu luat de către cei de la ZF.ro lui Zachary Jianglinchao (Country Manager CBG România) aflăm detalii interesante despre parcursul companiei pe piața tabletelor din România. Fără a dezvălui cifre

Pe seama unui interviu luat de către cei de la ZF.ro lui Zachary Jianglinchao (Country Manager CBG România) aflăm detalii interesante despre parcursul companiei pe piața tabletelor din România. Fără a dezvălui cifre, Huawei afirmă că a fost liderul pieței de tablete din România anul trecut - o piață care la nivel global se află în scădere și care doar prin convertibile rămâne pe linia de plutire oarecum.

Mai aflăm și alte informații importante cu această ocazie precum faptul că în 2018, 1 din 4 consumatori alegea achiziția unui telefon Huawei - asta în vreme ce în 2017, 1 din 5 consumatori lua această decizie. De asemenea, oficialul Huawei afirmă că cel mai bine vândut telefon mobil al companiei anul trecut pe piața din România a fost nimeni altul decât P20 Lite, 60.000 unități fiind vândute doar în perioada Black Friday. 

Ca un fapt divers aflăm că strategia companiei pentru 2019 în România implică și lansarea de laptop-uri în această primăvară, dispozitive variate destinate mai multor segmente de public. Se vor deschide și noi magazine în orașe mari din România, asta după ce recent compania a inaugurat conceptul Huawei Experience Store în AFI Cotroceni din București. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×