HP anunță lansarea tabletelor Pro Slate 8, Pro Slate 12 și Pro Slate 10 EE; primim Android 4.4 și protecție Gorilla Glass 4

Autor:  | Publicat în:  HP 767 ori
<b>HP anunță lansarea tabletelor Pro Slate 8, Pro Slate 12 și Pro Slate 10 EE; primim Android 4.4 și protecție Gorilla Glass 4</b>Ieri, pe data de 20 ianuarie, cei de la HP au anunțat lansarea a două noi tablete ce rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat, și anume modelele Pro Slate 8, respectiv Pro Slate 12. Acestea sosesc cu display-uri de 7.9 inch și 12.3 inch,...

Ieri, pe data de 20 ianuarie, cei de la HP au anunțat lansarea a trei noi tablete ce rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat, și anume modelele Pro Slate 8, Pro Slate 12 și Pro Slate 10 EE. Acestea sosesc cu display-uri de 7.9 inch, 12.3 inch și 10.1 inch. De asemenea, aflați și faptul că primele două dintre acestea oferă protecție Gorilla Glass 4.

Din punct de vedere hardware tabletel Pro Slate 8 și Pro Slate 12, ne aduc un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 2 GB memorie RAM și un display cu afișare 4:3. Aflăm că Pro Slate 12 oferă o rezoluție de 1.600 x 1.200 pixeli, în timp ce modelul de 7.9 inch numit Pro Slate 8 beneficiază de un panou cu rezoluție 2.048 x 1.536.

HP anunță lansarea tabletelor Pro Slate 8 și Pro Slate 12; primim Android 4.4 și protecție Gorilla Glass 4

Pe lângă aceste dotări de tip hardware, noile tablete HP ne oferă și un stylus la pachet ce include tehnologia Qualcomm Snapdragon Digital Pen prin care putem scrie și pe hârtie sau pe orice altă suprafață. HP Pro Slate 8 va costa 449$, în timp ce Pro Slate 12 va fi comercializat la un preț de 569$.

HP anunță lansarea tabletelor Pro Slate 8 și Pro Slate 12; primim Android 4.4 și protecție Gorilla Glass 4

Totodată, HP a prezentat și tableta Pro Slate 10 EE, un device cu display de 10.1 inch (1.280 x 800 pixeli), procesor Intel Atom, 1 GB memorie RAM și tastatură dock opțională. Aceasta este rezistentă la praf și umezeală și va sosi pe piață la un preț de 279$ atât în varianta cu Android, cât și în versiunea cu Windows.

HP anunță lansarea tabletelor Pro Slate 8 și Pro Slate 12; primim Android 4.4 și protecție Gorilla Glass 4


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×