Samsung Galaxy S6 ar putea aduce 4 GB memorie RAM și o cameră foto de 20 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Samsung 986 ori
<b>Samsung Galaxy S6 ar putea aduce 4 GB memorie RAM și o cameră foto de 20 megapixeli</b>După ce ieri aflam că Samsung Galaxy S6 ar putea sosi într-o carcasă cu ramă metalică și spate din sticlă, astăzi descoperim noi detalii despre pachetul hardware pe care îl vom primi în interiorul acestui device al cărui proces de dezvoltare a...

După ce ieri aflamSamsung Galaxy S6 ar putea sosi într-o carcasă cu ramă metalică și spate din sticlă, astăzi descoperim noi detalii despre pachetul hardware pe care îl vom primi în interiorul acestui device al cărui proces de dezvoltare a fost denumit “Project Zero”.

Potrivit unei publicații de origine coreeană, Samsung va introduce pe acest flagship un modul de 4 GB memorie RAM, un procesor pe 64-bit, cel mai probabil un model Exynos, cât și o cameră foto principală de 20 megapixeli, elemente ce îl vor diferenția în comparația cu phablet-ul Note 4 introdus în toamnă.

De asemenea, am putea primi și o nouă tehnologie de încărcare rapidă, dar și o variantă Galaxy S6 cu ambele margini curbate ale ecranului în stil Note Edge. Alte dotări ar putea include un senzor de amprente, o cameră frontală de 5 megapixeli și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×