Google şi Visa anunţă un parteneriat în cadrul iniţiativei Visa Europe Digital Enablement Programme

733 ori
<b>Google şi Visa anunţă un parteneriat în cadrul iniţiativei Visa Europe Digital Enablement Programme</b>În cadrul inițiativei Visa Europe Digital Enablement Programme, Google și Visa au anunțat un parteneriat ce va include Android Pay ca principal mijloc de plată. Aflăm că băncile ce vor participa la programul VEDEP și folosesc serviciul Token de la Visa

Google şi Visa Europe au anunţat chiar ieri lansarea programului Visa Europe Digital Enablement Programme (VEDEP), care implică serviciul de plăţi Android Pay, dar şi băncile din Marea Britanie pentru început. Hai să vedem ce presupune acest program.

Băncile care vor participa la programul VEDEP şi folosesc serviciul token de la Visa vor integra în siguranţă şi mai rapid soluţiile de plată Android Pay, dar şi alte opţiuni similare, de tip portofel electronic. Furnizorii de portofele electronice care participă la acest program primesc acces la reţeaua Visa, în care sunt incluse 3000 de bănci.

Deocamdată VEDEP a debutat în Marea Britanie şi urmează să ajungă şi în alte ţări din Europa în lunile viitoare. Uniformizarea soluţiilor de plată nu poate fi decât un lucru bun, în lupta contra fraudelor şi creşterea securităţii tranzacţiilor de pe mobil sau folosind soluţii de tip portofel electronic. Ideea de token e deja dovedită drept eficientă şi avea sens evoluţia sa către zona mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×