HP Envy x2 este un laptop 2 în 1 Windows on ARM, se bazează pe un chipset-ul Snapdragon 835, iar bateria sa promite 20 ore autonomie

1.128 ori
<b>HP Envy x2 este un laptop 2 în 1 Windows on ARM, se bazează pe un chipset-ul Snapdragon 835, iar bateria sa promite 20 ore autonomie</b>Pe lângă ASUS NovaGO, ieri seară a debutat și HP Envy X2 - terminal Windows on ARM ce aduce dotări similare, diferența fiind aici reprezentată de către modul în care este implementată tastatura. Modelul HP este mai repede o tabletă

Așa cum ați aflat deja prin intermediul articolului nostru de ieri seară, Microsoft a anunțat lansarea lui Windows on ARM - platformă ce permite producătorilor de hardware să ofere terminale cu procesoare pe care în mod normal le vedem la bordul telefoanelor flagship de pe piață.

HP Envy x2

Sunt numeroase avantaje oferite, printre acestea numărându-se suportul LTE și totodată autonomia foarte generoasă. V-am informat despre unul dintre cele două terminale cu Windows on ARM prezentate oficial și anume ASUS NovaGO, iar acum este momentul să facem cunoștiință și cu celălalt dispozitiv numit HP Envy x2.

HP Envy x2

Dacă în cazul modelului ASUS aveam de-a face cu un notebook cu balama rotativă, aici privim asupra unei tablete hibrid ce se livrează alături de o tastatură dock detașabilă în stil Surface. Observăm și un kickstand în spate ce ne va ajuta să folosim tableta în diferite moduri.

HP Envy x2

Măsoară numai 6.9 mm în grosime (fără tastatură atașată) și avem parte de un ecran Full HD de 12.3 inch suficient de luminos. Pachetul hardware include bineînțeles procesorul Qualcomm Snapdragon 835 și soluția grafică Adreno 540, iar cantitatea de RAM ajunge la 8 GB. Se mai oferă aici și 256 GB de stocare flash.

HP Envy x2 dispune și de conceptul Always On, funcționând fix precum un smartphone și având o pornire instantă. Are suport 4G LTE, slot pentru cartela nano-SIM, Wi-Fi și în mod interesanta acustică Bang & Olufsen. Mai primim o cameră frontală de 5 megapixeli, un senzor de 13 megapixeli în spate și jack audio, port USB Type-C, suport microSD și o baterie ce promite 20 ore de funcționare.

Rulează Windows 10 și producătorul afirmă că lansarea comercială se va întâmpla în primăvara lui 2018, prețul fiind necunoscut pentru moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×