Sony Xperia XZ1 Compact (G8441) apare în benchmark-uri cu chipset-ul Snapdragon 835 la bord!

1.751 ori
<b>Sony Xperia XZ1 Compact (G8441) apare în benchmark-uri cu chipset-ul Snapdragon 835 la bord!</b>Un duo de smartphone-uri Sony este așteptat anul acesta în cadrul târgului de tehnologie IFA 2017, acesta fiind compus din Xperia XZ1 și Xperia XZ1 Compact. Au existat câteva leak-uri asociate acestor terminale și astăzi descoperim că modelul compact

De la Sony așteptăm să vedem în acest an și smartphone-ul Xperia XZ1 Compact, un terminal cu numele de cod G8441 care și-a mai făcut apariția anterior în leak-uri și care astăzi primește benchmark-uri. Smartphone-ul se afișează atât în GeekBench, cât și în AnTuTu cu dotări foarte interesante în raport cu diagonala sa de numai 4.6 inch care aparent va oferi o rezoluție modestă HD de 1280 x 720 pixeli.

Xperia XZ1 Compact

Avem menționat procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 aici, 4 GB RAM, o cameră frontală de 8 megapixeli și în mod ciudat un senzor similar și în partea din spate. Este posibil ca această dotare să fie notată greșit aici, asta pentru că toate modelele Xperia din gama Compact au adus fix același senzor precum cel regăsit pe varianta flagship.

Sony Xperia XZ1 Compact

Ce mai remarcăm aici este că telefonul aduce o soluție grafică Adreno 540, 32 GB de stocare flash și că rulează Android 8.0 direct din fabrică. GeekBench ne anunță că acest Xperia XZ1 Compact obține 1834 puncte la testul single-core, respectiv 6232 puncte la testul multi-core, deci performanțe de top. Lansarea sa este pregătită pentru IFA 2017 la început de septembrie!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×