Haier - o altă companie chinezească care produce telefoane și tablete cu Android

Autor:  | Publicat în:  Haier 1.294 ori
<b>Haier - o altă companie chinezească care produce telefoane și tablete cu Android</b>La IFA Berlin 2012 majoritatea se uită cu mare atenție la lansările Samsung, Sony, HTC. Haier vine din China și dorește să câștige market share pe piața de telefoane și tablete. Normal că la început își doresc să ofere specificații decente...

La IFA Berlin 2012 majoritatea se uită cu mare atenție la lansările Samsung, Sony, HTC. Haier vine din China și dorește să câștige market share pe piața de telefoane și tablete. Normal că la început își doresc să ofere specificații decente la un preț cât mai bun. Altfel nu ar avea nicio șansă în fața companiilor de top care investesc masiv în marketing / promovare.

Au adus trei produse la IFA Berlin 2012: o tabletă numită Maxi Pad 1012 cu display de 9.7 inch și rezoluție 1024x768 pixeli, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, procesor ARM Cortex-A8, Wi-Fi b/g/n, 8 GB spațiu de stocare, microSD slot, miniUSB, miniHDMI. Nu sunt informații cu referire la frecvența procesorului, memoria RAM sau baterie.

Haier - o altă companie chinezească care produce telefoane și tablete cu Android

Urmează o altă tabletă cu diagonala mai mică, 7 inch - Maxi Pad 711. Se cunosc puține specificații: procesor Cortex-A8, Wi-Fi, 8 GB spațiu de stocare și microSD slot. Al treilea device Haier se încadrează în nișa phablet cu display de 5.3 inch, rezoluție 540x960 pixeli, nici nu s-a spus ce Android rulează, cameră de 8 Megapixeli, 4 GB spațiu de stocare, GOS.

Nu se știe nimic de disponibilitate și preț. Concluzia: Haier este o companie tare secretoasă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×