HP Spectre x2 este un nou device 2 în 1 ce vine ca o alternativă la Surface Pro; costă 800 dolari în versiunea de bază

Autor:  | Publicat în:  HP 908 ori
<b>HP Spectre x2 este un nou device 2 în 1 ce vine ca o alternativă la Surface Pro; costă 800 dolari în versiunea de bază</b>&Icirc;n ultimul timp am tot văzut pe piață device-uri ce &icirc;ntr-un fel sau altul par a copia design-ul lui Microsoft Surface Pro, iar un model recent dezvăluit ce se &icirc;ncadrează &icirc;n această categorie, este și HP Spectre x2. Tableta 2...

În ultimul timp am tot văzut pe piață device-uri ce într-un fel sau altul par a copia design-ul lui Microsoft Surface Pro, iar un model recent dezvăluit ce se încadrează în această categorie, este și HP Spectre x2. Tableta 2 în 1 de față vine cu tastatură la pachet și este comercializată la un preț de 800 dolari.

Acest hybrid este dezvoltat atât pentru partea de productivitate, cât și pentru cei care doresc să se bucure de funcțiile de entertainment. Modelul în cauză vine cu display Full HD de 12 inch, tastatură detașabilă, 4 sau 8 GB memorie RAM după preferințe și cu un SSD de 128, 256 sau 512 GB la pachet.

Procesoarele alese de către HP sunt modele din generația 6 Intel Core M de tip dual-core cu frecvențe de până la 1.2 GHz. Primim o baterie cu autonomie de 10 ore, difuzoare Bang & Olufsen, cât și tehnologia 4G LTE, respectiv o cameră Intel RealSense 3D pe spate. De asemenea, există și suport pentru stylus-urile cu tehnologie Wacom.


HP Spectre x2 rulează Windows 10 Home pe 64-bit, iar din punct de vedere al dimensiunilor aflăm că acesta vine într-o carcasă metalică cu grosime de 8 mm și greutate de 840 grame. Tastatura pe de altă parte, măsoară doar 5 mm în grosime. Modelul dezvăluit astăzi va sosi în magazine din Noiembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×