HP lansează o tabletă de 8 inch axată pe productivitate, cu tastaturș şi stylus dedicate: Envy Note 8

Autor:  | Publicat în:  HP 564 ori
<b>HP lansează o tabletă de 8 inch axată pe productivitate, cu tastaturș şi stylus dedicate: Envy Note 8</b>HP a dat imediat replica noilor produse Surface, lans&acirc;nd at&acirc;t o clonă de Surface Pro, c&acirc;t şi o tabletă cu diagonală mică. Aceasta din urmă poartă numele de HP Envy Note 8 şi poate fi admirată mai jos. Terminalul poate opera...

HP a dat imediat replica noilor produse Surface, lansând atât o clonă de Surface Pro, cât şi o tabletă cu diagonală mică. Aceasta din urmă poartă numele de HP Envy Note 8 şi poate fi admirată mai jos.

Terminalul poate opera în tandem cu un stylus şi o tastatură şi e axat pe productivitate. Envy Note 8 rulează Windows 10 şi poate fi ataşat la tastatură în mod portrait sau landscape. Un aspect interesant e că tastatura are un slot în spate în care se poate introduce tableta pentru a fi purtată mai uşor în ghiozdan sau geantă. Tableta HP vine cu un ecran de 8 inch, cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli şi un procesor Intel Atom x5-Z8300.

HP lansează o tabletă de 8 inch axată pe productivitate, cu tastaturș şi stylus dedicate: Envy Note 8

Acest device oferă o viaţă a bateriei de aproximativ 6 ore şi integrează o cameră principală de 5 MP, plus un webcam de 2 megapixeli. Envy Note 8 costă 329 de dolari în varianta cu stylus la pachet, respectiv 429 dolari cu tastatură la pachet. Livrările încep de pe 8 noiembrie, iar acest produs măsoară 7.7 mm în grosime şi suporta conectivitate LTE.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×