HP lansează o tabletă de 8 inch axată pe productivitate, cu tastaturș şi stylus dedicate: Envy Note 8

Autor:  | Publicat în:  HP 626 ori
<b>HP lansează o tabletă de 8 inch axată pe productivitate, cu tastaturș şi stylus dedicate: Envy Note 8</b>HP a dat imediat replica noilor produse Surface, lans&acirc;nd at&acirc;t o clonă de Surface Pro, c&acirc;t şi o tabletă cu diagonală mică. Aceasta din urmă poartă numele de HP Envy Note 8 şi poate fi admirată mai jos. Terminalul poate opera...

HP a dat imediat replica noilor produse Surface, lansând atât o clonă de Surface Pro, cât şi o tabletă cu diagonală mică. Aceasta din urmă poartă numele de HP Envy Note 8 şi poate fi admirată mai jos.

Terminalul poate opera în tandem cu un stylus şi o tastatură şi e axat pe productivitate. Envy Note 8 rulează Windows 10 şi poate fi ataşat la tastatură în mod portrait sau landscape. Un aspect interesant e că tastatura are un slot în spate în care se poate introduce tableta pentru a fi purtată mai uşor în ghiozdan sau geantă. Tableta HP vine cu un ecran de 8 inch, cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli şi un procesor Intel Atom x5-Z8300.

HP lansează o tabletă de 8 inch axată pe productivitate, cu tastaturș şi stylus dedicate: Envy Note 8

Acest device oferă o viaţă a bateriei de aproximativ 6 ore şi integrează o cameră principală de 5 MP, plus un webcam de 2 megapixeli. Envy Note 8 costă 329 de dolari în varianta cu stylus la pachet, respectiv 429 dolari cu tastatură la pachet. Livrările încep de pe 8 noiembrie, iar acest produs măsoară 7.7 mm în grosime şi suporta conectivitate LTE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×