Inhon Carbon Tablet, o alternativă la Microsoft Surface, cu o tastatură similară

Autor:  | Publicat în:  Tablet 944 ori
<b>Inhon Carbon Tablet, o alternativă la Microsoft Surface, cu o tastatură similară</b>Dacă am văzut până și originalul ASUS PadFone imitat la un moment dat, vă dați seama că există și un "frate geamăn pierdut" pentru Microsoft Surface pe undeva. Acesta ar putea fi chiar Inhon Carbon Tablet, pe care îl puteți admira mai jos....

Dacă am văzut până și originalul ASUS PadFone imitat la un moment dat, vă dați seama că există și un "frate geamăn pierdut" pentru Microsoft Surface pe undeva. Acesta ar putea fi chiar Inhon Carbon Tablet, pe care îl puteți admira mai jos.

Terminalul arată ca un IdeaPad Yoga de la Lenovo la prima vedere, dar aduce și o tastatură foarte interesantă. Device-ul rulează Windows 8, dispune de port USB 3.0 sau MiniDisplayPort și oferă opțiuni Intel Core i3, i5 sau i7. Atractiv este însă accesoriul sau în stil Touch Cover, un combo între tastatura și trackpad într-un format aplatizat și discret.

Prețul acestui device este estimat undeva între 1007 dolari, până la 1343 dolari, deci mai scump chiar decât tableta pe care o avem în teste acum, Acer Iconia W700. Nu ar trebui totuși să vă faceți prea mari speranțe, deoarece produsele de acest gen au darul de a sfârși la tribunal împreună cu producătorul lor, mai ales dacă află Microsoft de acest device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×