HTC Desire T7 este o tabletă cu diagonală de 6.9 inch ce apare în benchmarkul GFXBench cu dotări modeste

706 ori
<b>HTC Desire T7 este o tabletă cu diagonală de 6.9 inch ce apare în benchmarkul GFXBench cu dotări modeste</b>Se pare că HTC se pregăteşte să &icirc;şi extindă seria Desire nu doar cu smartphone-uri, ci şi cu tablete, cum e cazul modelului HTC Desire T7. Acesta a fost recent testat &icirc;n benchmarkul GFXBench, unde apare sub numele de cod HTC IV5001-A....

Se pare că HTC se pregăteşte să îşi extindă seria Desire nu doar cu smartphone-uri, ci şi cu tablete, cum e cazul modelului HTC Desire T7. Acesta a fost recent testat în benchmarkul GFXBench, unde apare sub numele de cod HTC IV5001-A.

Aceeaşi tabletă mai apăruse şi pe site-ul indian de export/import Zauba, cu ecran de 6.9 inch şi preţ de aproximativ 170 de dolari. Produsul e aşteptat să debuteze la MWC şi dacă ne luăm după GFXBench, atunci va avea dotări modeste. HTC Desire T7 integrează un display de 6.9 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, procesor quad core Spreadtrum de 1.3 GHz şi 1 GB RAM.

HTC Desire T7

Avem la bord şi 16 GB stocare, o cameră de 5 megapixeli cu blitz LED, Bluetooth, GPS şi WiFi. Terminalul rulează Android 5.0 Lollipop şi deşi nu am văzut imagini cu el, bănuim că va adopta un design specific unui model Desire, cu o carcasă glossy din plastic. Am fi apreciat şi prezenţa conectivităţii GSM sau LTE la bord, dar poate într-o versiune viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×