Flagship-ul LG G5 apare în noi fotografii spion ce scot la iveală prezența unui port USB Type-C și a unui corp metalic

1.455 ori
<b>Flagship-ul LG G5 apare în noi fotografii spion ce scot la iveală prezența unui port USB Type-C și a unui corp metalic</b>Vedeam &icirc;n urmă cu ceva timp o primă imagine cu flagship-ul LG G5, material ce prezenta camera foto duală pe care acest model o va aduce la pachet. După alte c&acirc;teva zile iată că noul smartphone pregătit de sud-coreeni se afișează de...

Vedeam în urmă cu ceva timp o primă imagine cu flagship-ul LG G5, material ce prezenta camera foto duală pe care acest model o va aduce la pachet. După alte câteva zile iată că noul smartphone pregătit de sud-coreeni se afișează de această dată în fotografii ce scot la iveală câteva detalii interesante.

Deși telefonul este camuflat într-o carcasă menită să-i ascundă design-ul, remarcăm câteva dintre elementele aduse aici. Printre acestea se numără senzorii, earpiece-ul, camera frontală, dar și modulul dual de pe spate. Totodată se observă decupajul pentru scanner-ul de amprente situat sub camera foto principală.

Flagship-ul LG G5 apare pentru prima oară în fotografii spion ce scot la iveală prezența unui port USB Type-C și a unui corp metalic

Dacă în imaginea anterioară vedeam butoanele de volum tot pe spate alături de scanner-ul de amprente, iată că acum acestea se regăsesc pe lateral. De asemenea, iese la iveală și portul USB Type-C de la baza telefonului, difuzorul, dar și slotul pentru cartela SIM introdus tot pe lateral.

LG G5

Astfel, nu putem decât să presupunem că vom avea de-a face cu un smartphone uni-body din metal, unul ce nu va oferi acces la baterie din păcate. Cât despre specificații, zvonurile din ultimul timp vorbesc despre prezența unui display Quad HD, a unui procesor quad-core Snapdragon 820 și a unui modul foto dual compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și un altul de 8 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×