HTC încetează producţia tabletei Nexus 9, după ce terminalul a dispărut din Play Store

1.904 ori
<b>HTC încetează producţia tabletei Nexus 9, după ce terminalul a dispărut din Play Store</b>Cei de la HTC încetează acum producția de tablete Nexus 9, un dispozitiv ce nu a fost pe atât de popular pe cât se aștepta inițial, și asta datorită bug-urilor apărute la început, dar și prețului de 399 dolari nu tocmai pe placul publicului. Deși acest

Veşti proaste legate de ultima tabletă produsă de HTC: Nexus 9 nu se mai fabrică şi am aflat acest lucru după ce Google deja retrăsese produsul din Play Store luna trecută. E drept că tableta se mai vindea prin intermediul site-ului oficial HTC, dar şi această metodă de achiziţie va fi indisponibila în curând.

De obicei o întrerupere de producţie şi de vânzare înseamnă că urmează un succesor, ceea ce nu pare prea probabil în acest caz. La ora actuală tableta flagship Google este Pixel C, care e mai degrabă un hibrid ce rivalizează cu iPad Pro şi Surface Pro. Nexus 9 a fost primit cu recenzii negative şi preţul sau de 399 de dolari nu a fost apreciat, faţă de cel de 199 dolari al lui Nexus 7. Țin minte că terminalul avea in prima fază și buguri, iar ecranul nu prea a mulțumit reviewerii.

Tableta a debutat în octombrie 2014 şi nu este singurul produs casat de Google, set top boxul Nexus Player având aceeaşi soartă. Având în vedere aceste mutări, ne vine tot mai greu să credem zvonurile apărute pe Internet în ultima vreme, ce afirmă că HTC a fost contractată pentru a produce telefoanele Nexus din următorii ani. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×