Husa de tip tastatură destinată tabletei Nexus 9 apare În imagini live

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.009 ori
<b>Husa de tip tastatură destinată tabletei Nexus 9 apare În imagini live</b>Cu toate că o mare parte din fanii Google așteaptă în aceste momente anunțul cu privire la debutul noului OS Android L pe terminalele lor, astăzi vă oferim noi detalii despre un produs și mai atractiv ce urmează a fi lansat în curând. Device-ul...

Cu toate că o mare parte din fanii Google așteaptă în aceste momente anunțul cu privire la debutul noului OS Android L pe terminalele lor, astăzi vă oferim noi detalii despre un produs și mai atractiv ce urmează a fi lansat în curând. Device-ul în cauză este nimeni altul decât Nexus 9, tabletă ce va fi produsă în parteneriat cu HTC.

După cum am aflat din ultimele zvonuri ajunse pe web, urmează ca tableta Nexus 9 ce va aduce un display de 8.9 inch să fie lansată oficial chiar în acest trimestru. Cu toate că nu putem vedea design-ul tabletei pentru moment, recent, husa de tip tastatură ce va fi destinată lui Nexus 9 și-a făcut apariția într-o serie de imagini live.

Husa de tip tastatură destinată tabletei Nexus 9 apare În imagini live

Din câte putem observa, aceasta adoptă un design destul de clasic pentru o astfel de tastatură, cu mențiunea că primim și taste destinate pentru diferite funcții Android, cum ar fi butonul pentru comenzi vocale situat deasupra butonului Caps Lock. De asemenea, această husă va beneficia și de un kickstand.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×