Noua tableta Nexus 10 ajunge "din greșeală" În Play Store, avem lista completă de specificații!

1.914 ori
<b>Noua tableta Nexus 10 ajunge "din greșeală" În Play Store, avem lista completă de specificații!</b>încă nu e foarte clar cine va produce nouă tableta Nexus 10, deși cei de la ASUS par favoriți, dar între timp avem parte de o scăpare de zile mari, care vine chiar de la Google. Se pare că un angajat ar fi apăsat butonul greșit și tableta a...

încă nu e foarte clar cine va produce nouă tableta Nexus 10, deși cei de la ASUS par favoriți, dar între timp avem parte de o scăpare de zile mari, care vine chiar de la Google. Se pare că un angajat ar fi apăsat butonul greșit și tableta a ajuns pe Play Store.

Cu această ocazie aflăm în sfârșit și specificațiile și dimensiunile noului venit și vedem și câteva imagini interesante. Terminalul va incorpora un display de 10.05 inch, cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, ca și predecesorul său și cu protecție Gorilla Glass 3 aplicată. Noul Nexus 10 va fi dotat cu un procesor Snapdragon 800, 3 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli în spate, în vreme ce în zona frontală se afla o cameră de 2 MP.

Noua tableta Nexus 10 ajunge "din greșeală" În Play Store, avem lista completă de specificații!

Bateria are acum o capacitate de 9500 mAh, în vreme ce primul Nexus 10 dispunea de o unitate de 9000 mAh. în plus, noul model e mai subțire, la 7.9 mm și mai ușor, la 584 grame. Android 4.4 KitKat e OS-ul preinstalat pe terminal, iar ca design acest model ne amintește de predecesorul său, cu colțuri ușor rotunjite, dar de această dată fără difuzoare frontale.

Noua tableta Nexus 10 ajunge "din greșeală" În Play Store, avem lista completă de specificații!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×