HTC Jetstream, tableta de 10 inchi cu Honeycomb și HTC Sense pe care o așteptam

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.542 ori
<b>HTC Jetstream, tableta de 10 inchi cu Honeycomb și HTC Sense pe care o așteptam</b>încă de când a fost anunțat HTC Flyer cu al său ecran de 7 inchi, fanii HTC așteptau și o tabletă cu diagonală mai mare și eventual cu Honeycomb drept OS. Dorința li se împlinește parțial astăzi, când modelul HTC Jetstream a fost anunțat,...

încă de când a fost anunțat HTC Flyer cu al său ecran de 7 inchi, fanii HTC așteptau și o tabletă cu diagonală mai mare și eventual cu Honeycomb drept OS. Dorința li se împlinește parțial astăzi, când modelul HTC Jetstream a fost anunțat, după o perioadă destul de lungă de scăpări, în care device-ul a fost cunoscut drept HTC Puccini.

Acest nou produs va debuta în SUA prin operatorul AT&T, care îl va vinde la prețul de 700 de dolari cu un abonament pe 2 ani. Scump? Da, asta și pentru că avem de-a face cu un terminal LTE aici... Jetstream vine cu un ecran HD de 10 inchi, dar mai multe despre specificațiile sale aflați din următoarea listă:

  • Conectivitate: LTE, HSPA+, EDGE/GPRS
  • OS: Android 3.1, HTC Sense UX
  • Display: 10.1 inchi, WXGA HD
  • CPU: Snapdragon dual core de 1.5GHz
  • Camera: 8MP, bliț dual LED, frontală de 1.3MP
  • Baterie: 7300 mAh
  • Memorie: slot microSD (max 32GB)

Rețineți că acest model a fost anunțat cu o zi înainte să debuteze conferința IFA 2011 la Berlin. Odată cu prezentarea sa oficială vom afla și alte detalii precum dată de lansare în Europa, prețul pentru continentul nostru și eventual și țările în care va debuta. De vreme ce în România nu avem rețele LTE disponibile, bănuiesc că mai avem ceva timp de așteptat.

și totuși abia aștept să văd cum arată interfața Sense pe o diagonală mai mare de 4.3 inchi...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×