HTC lansează noi terminale pe 19 septembrie, să fie vorba de primul lor phablet? O nouă tabletă?

1.241 ori
<b>HTC lansează noi terminale pe 19 septembrie, să fie vorba de primul lor phablet? O nouă tabletă?</b>E luna lansărilor se pare și după IFA 2012, astăzi începe Nokia World 2012, iar Motorola are la rândul său programat un eveniment pentru azi. Apple are marea conferința de pe 12 septembrie, în cadrul căreia îl va anunța pe iPhone 5 și acum...

E luna lansărilor se pare și după IFA 2012, astăzi începe Nokia World 2012, iar Motorola are la rândul său programat un eveniment pentru azi. Apple are marea conferința de pe 12 septembrie, în cadrul căreia îl va anunța pe iPhone 5 și acum și HTC anunță azi un eveniment programat pentru 19 septembrie.

Evenimentul HTC are loc la New York și există câteva teorii cu privire la ce s-ar putea lansa aici. HTC ne poate prezenta fie mult-așteptata să tableta quad core de 10.1 inch, fie noi terminale Windows Phone 8, fie phabletul quad core Snapdragon despre care s-a speculat mult, unori cu numele HTC One X+ sau One XXL implicate. Ce mă intrigă este acel simbol albastru de pe invitație, care amintește ușor de Google Now. Să fie vorba de o actualizarea la Jelly Bean pentru terminalele One sau poate chiar de lansarea de noi modele cu JB preinstalat?

Deja l-am văzut pe HTC Desire X anunțat la IFA 2012 și acum îl așteptăm și pe acel rival pentru Galaxy Note produs de HTC, cu ecran de 5 inch și rezoluție Full HD. Cu o săptămână în urmă a ajuns pe web o imagine cu acest model, cu margini roșii și inel roșu în jurul camerei. Ce pot spune e că după luna septembrie peisajul telecom va fi total schimbat, dominat de noi telefoane mobile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×