Diamond Multimedia AMP1000, un Android Media Player cu telecomanda QWERTY Într-o analiza detaliată (Video)

1.554 ori
<b>Diamond Multimedia AMP1000, un Android Media Player cu telecomanda QWERTY Într-o analiza detaliată (Video)</b>Cei de la Liliputing au fost destul de norocoși încât să pună mâna pe un Diamond Multimedia AMP1000, un Android Media Player care are cam aceeași mărime cu un DVD Drive USB. Totuși la interiorul său se afla dotările hardware ale unui smartphone...

Cei de la Liliputing au fost destul de norocoși încât să pună mâna pe un Diamond Multimedia AMP1000, un Android Media Player care are cam aceeași mărime cu un DVD Drive USB. Totuși la interiorul său se afla dotările hardware ale unui smartphone sau tablete Android. Acest device poate fi conectat la televizor și poate folosi telecomanda wireless pentru a rula aplicații Android pe ecranul mare.

Gadgetul costă 130 de dolari și AMP1000 are și rol de media streaming de pe computer pe TV de exemplu. Acest terminal rulează Android 2.3.4 Gingerbread și oferă acces la Google Play Store, el putând rula majoritatea aplicațiilor pe care le găsim și pe smartphone-urile și tabletele Android. Diamond Multimedia a promis și o actualizare la Android 4.0 care că sosi curând pe acest model. Ca hardware primim pe AMP1000 un procesor AMlogic Cortex A9 single core de 1 GHz cu GPU Mali 400, plus 512 MB RAM și 4 GB memorie internă.

în partea laterală se află două porturi USB, un slot pentru carduri SD, port Ethernet, port HDMI și porturi video și audio. Playerul suporta și conectivitate WiFi și are chiar și o antenă care va îmbunătăți semnalul. Telecomanda wireless care vine la pachet dispune de o tastatură QWERTY și are și butoane speciale pentru Home, Menu, Back și Notificări. Telecomanda are și rol de air mouse, iar acest device îmi amintește de telecomandă Allview All TV, sincer să fiu. în fine, acesta sună ca un produs destul de bun, un soi de Ouya neaxat pe jocuri dacă vreți. Mai multe detalii aflați în video review-ul de mai jos.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×