Încă o imagine cu misteriosul terminal HTC care a apărut pe web recent; Să fie acesta un phablet quad core HTC?

Autor:  | Publicat în:  HTC 928 ori
<b>Încă o imagine cu misteriosul terminal HTC care a apărut pe web recent; Să fie acesta un phablet quad core HTC?</b>Săptămâna trecută am văzut un terminal HTC misterios ajungând pe web sub formă de imagini și la acel moment aflam că e vorba de un phablet de 5 inch, cu ecran Full HD și margini roșii. Astăzi același model revine, sau cel puțin pare a fi...

Săptămâna trecută am văzut un terminal HTC misterios ajungând pe web sub formă de imagini și la acel moment aflam că e vorba de un phablet de 5 inch, cu ecran Full HD și margini roșii. Astăzi același model revine, sau cel puțin pare a fi același, mai ales că are același set de butoane capacitive sub ecran.

Imaginea de aici este neclară, exact ca și cele din urmă cu câteva zile și terminalul pare a fi unul destul de alungit, deci poate fi chiar phabletul pe care îl așteptam. Forumurile chinezești de pe care provine imaginea afirmă că acest model este HTC Endeavor C2, cunoscut și ca HTC One X+, o versiune ușor upgradata de One X, cu mai mult RAM și un procesor quad core Tegra 3 de 1.7 GHz. Zvonurile afirmă că terminalul va fi compatibil cu actualele accesorii ale lui One X.

întrebarea e: merită efortul de a achiziționa un terminal cu doar 0.3 inch mai mare decât One X, cu un procesor ușor upgradat și mai mult RAM? Aș fi preferat varianta quad core Snapdragon S4 Pro, dar se pare că LG și Xiaomi au prioritate când vine vorba de utilizarea noului CPU. Până și RIM va folosi acest procesor și aștept ca și HTC Să intre pe filieră Qualcomm și să abandoneze Nvidia Tegra. Se pare că terminalul pe care îl vedeți aici va fi lansat în trimestrul 4, conform surselor.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×