HTC Nexus 9 va fi prezentat pe 15 octombrie, va ajunge În magazine pe 3 noiembrie și iată și un posibil preț

856 ori
<b>HTC Nexus 9 va fi prezentat pe 15 octombrie, va ajunge În magazine pe 3 noiembrie și iată și un posibil preț</b>După ce am văzut prima imagine hands on cu tableta HTC Nexus 9, azi ni se reconfirma dată anunțului sau, dar și un posibil preț și data de intrare în magazine. Astfel, descoperim că prima tabletă HTC în ultimii 3 ani va fi anunțată pe 15...

După ce am văzut prima imagine hands on cu tableta HTC Nexus 9, azi ni se reconfirma dată anunțului sau, dar și un posibil preț și data de intrare în magazine. Astfel, descoperim că prima tabletă HTC în ultimii 3 ani va fi anunțată pe 15 august și va sosi în magazine pe 3 noiembrie.

Produsul ar urma să coste 399 dolari, iar aceste informații au apărut pe web prin intermediul surselor apropiate de HTC și Google, care au fost citate de către Brightsideofnews.com. Nexus 9 va sosi cu un display de înaltă rezoluție, un procesor Nvidia Tegra K1, versiunea 64 bit probabil, după cum pare a indica un teaser Nvidia pe blogul său. E foarte posibil ca acest device să ofere o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, iar o veste foarte bună e că terminalul va fi mai ușor de găsit decât până acum.

Astfel, nu va mai exista exclusivitatea prin Play Store și noul Nexus va fi vândut și prin alți retaileri. Totuși prețul de 399 dolari e puțin mai mare decât ne așteptam, dublu față de obișnuitul 200 de dolari aplicat pentru tabletele Nexus, deci e clar vorba despre un produs high end. Cum vă suna acest model și va fi el oare un hit acum cu mai mulți retaileri incluși în program?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×