HTC One M8 primește actualizarea la Android 4.4.4 KitKat ce aduce și funcțiile Eye Experience

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.403 ori
<b>HTC One M8 primește actualizarea la Android 4.4.4 KitKat ce aduce și funcțiile Eye Experience</b>Pe lângă produsele hardware ce au fost lansate de către HTC pe data de 8 octombrie, compania taiwaneză a prezentat și Eye Experience, o aplicație software ce aduce noi funcționalități iubitorilor de fotografie. Aceasta va sosi pe terminale ca HTC...

Pe lângă produsele hardware ce au fost lansate de către HTC pe data de 8 octombrie, compania taiwaneză a prezentat și Eye Experience, o aplicație software ce aduce noi funcționalități iubitorilor de fotografie. Aceasta va sosi pe terminale ca HTC One M8, cât și pe HTC One M7.

Deși au trecut doar două zile de la anunțul în cauză, iată că HTC deja trimite către utilizatorii de One M8 update-ul la Android 4.4.4 KitKat ce aduce în pachet și aplicația Eye Experience. Printre noutățile aduse de această aplicație, se număr în special funcții axate pe fotografia de tip selfie, unele dintre acestea fiind: photo booth, face fusion sau split camera.

HTC One M8 primește actualizarea la Android 4.4.4 KitKat ce aduce și funcțiile Eye Experience

Update-ul în cauză sosește momentan doar pentru utilizatori de terminale HTC One M8 din Europa, acesta având mărimea de 253 Mb și versiunea 3.28.401.6. Se așteaptă ca în curând, update-ul să fie răspândit și în alte locații, urmând ca mai apoi actualizarea să fie regăsită și pe One M7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×