HTC nu confirmă dar nici nu infirmă zvonurile cu privire la producerea unei viitoare tablete Nexus

Autor:  | Publicat în:  HTC 971 ori
<b>HTC nu confirmă dar nici nu infirmă zvonurile cu privire la producerea unei viitoare tablete Nexus</b>De curând, compania HTC a refuzat să comenteze zvonurile cu privire la fabricarea unei viitoare tablete Nexus, după ce acestea și-au făcut apariția pe internet. Datorită acestui lucru, situația poate părea puțin interesantă, deoarece HTC nici...

De curând, compania HTC a refuzat să comenteze zvonurile cu privire la fabricarea unei viitoare tablete Nexus, după ce acestea și-au făcut apariția pe internet. Datorită acestui lucru, situația poate părea puțin interesantă, deoarece HTC nici nu confirmă, dar nici nu infirmă zvonurile apărute.

Deși HTC nu a mai scos o tabletă pe piață de ceva timp, ultimul model fiind Flyer, se pare că aceștia au primit o comandă din partea Google pentru un model de tabletă high-end Nexus, ce va ajunge în magazine în trimestrul 3 din acest an.

Cei de la HTC au încheiat o astfel de primă colaborare cu Google în anul 2010, an în care au creat smartphone-ul Google Nexus. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor adeveri sau vor rămâne la stadiul de simple speculații.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×