O primă captură de ecran ne dezvăluie home screen-ul lui HTC M8 și prezența butoanelor software

Autor:  | Publicat în:  HTC 794 ori
<b>O primă captură de ecran ne dezvăluie home screen-ul lui HTC M8 și prezența butoanelor software</b>Din câte se pare, săptămâna aceasta a fost una destul de agitată, din punct de vedere al informațiilor despre viitorul flagship al companiei HTC, și anume HTC M8. Astăzi, pe internet și-a făcut apariția o primă captură de ecran ce ne...

Din câte se pare, săptămâna aceasta a fost una destul de agitată, din punct de vedere al informațiilor despre viitorul flagship al companiei HTC, și anume HTC M8. Astăzi, pe internet și-a făcut apariția o primă captură de ecran ce ne dezvăluie ecranul de start a lui HTC M8 și prezența butoanelor software.

Această captură de ecran a fost postată pe contul de twitter @evleaks și dezvăluie pe lângă home screen, și noua versiune a interfeței HTC Sense. Observăm faptul că aceste butoane software din partea de jos beneficiază de un background transparent, spre deosebire de cele întâlnite pe alte device-uri, unde partea de jos este pe fundal negru.

O primă captură de ecran ne dezvăluie home screen-ul lui HTC M8 și prezența butoanelor software

Deși imaginea se prezintă destul de bine, s-ar putea ca ea să nu fie tocmai reală. Primul lucru ce pare un pic ciudat este faptul că rezoluția acestei capturi de ecran este 1023x1820, și faptul că marginile butoanelor software par a fi decupate, ce ar putea însemna că este vorba despre o imagine manipulată într-un program de editare foto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×