Huawei își confirmă prezența la MWC 2018, acolo unde va lansa cel mai probabil tableta MediaPad M5

1.544 ori
<b>Huawei își confirmă prezența la MWC 2018, acolo unde va lansa cel mai probabil tableta MediaPad M5</b>Prin intermediul unei postări de pe platforma de socializare Weibo, cei de la Huawei au anunțat în această săptămână prezența companiei în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018, acolo unde vor prezenta cel mai probabil

Sosește astăzi și confirmarea oficială a celor de la Huawei cu privire la prezența companiei în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona, acolo unde nu vom vedea noi flagship-uri din păcate. Lansarea seriei P20 va avea loc abia pe 27 martie, dar târgul spaniol ne-ar putea aduce în schimb debutul unor noi purtabile, dar și a tabletei high-end numită Huawei MediaPad M5.

Huawei

Confirmarea prezenței a fost făcută prin intermediul unei postări oficiale pe platforma Weibo și aflăm astfel că ni se pregătește și o conferință de presă. Tableta menționată mai sus a avut parte de numeroase leak-uri în ultima vreme și am aflat pe seama certificărilor faptul că va sosi într-o carcasă unibody metalică alături de dotări hardware high-end.

Astfel sunt șanse mari să vedem un chipset Kirin 960 sau Kirin 970 la bord, 4 GB de RAM și un display de 8.4 inch cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Va avea difuzoare stereo, port USB Type-C și probabil o baterie de 5000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Formatul va fi unul compact și mă aștept ca Oreo să ruleze din fabrică pe acest dispozitiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×