Huawei P20 va fi prezentat oficial pe 27 martie la Paris

3.374 ori
<b>Huawei P20 va fi prezentat oficial pe 27 martie la Paris</b>A venit în sfârşit şi confirmarea cu privire la debutul noilor telefoane flagship Huawei, din gama P20. Dacă în prima fază le aşteptăm la MWC 2018, s-a aflat apoi că vor veni în aprilie, iar mai nou sunt programate pentru debut în martie la Paris.

A venit în sfârşit şi confirmarea cu privire la debutul noilor telefoane flagship Huawei, din gama P20. Dacă în prima fază le aşteptăm la MWC 2018, s-a aflat apoi că vor veni în aprilie, iar mai nou sunt programate pentru debut în martie la Paris.

Au fost şi ceva neclarităţi cu privire la numele noii game de telefoane, pentru că Huawei a înregistrat recent trademark-ul pentru numele P11, după ce îl înregistrase şi pe cel pentru P20. Ce ştim sigur e ca pe 27 martie are loc un eveniment Huawei organizat la Paris, la care cu puţin noroc vom fi şi noi prezenţi. Acolo ar trebui să îl vedem pe Huawei P20, dar şi un aşa numit Huawei P20 Plus , care e doar un P20 mai mare şi eventual cu extra RAM, dar şi un Huawei P20 Pro, care va aduce un "breton" şi procesor Kirin 975, conform zvonurilor.

Toate cele 3 telefoane ar trebui să aibă 3 senzori foto în spate, iar tripleta ar trebui să fie însoţită şi de un P20 Lite. Sursele care au aflat de evenimentul din Paris au subliniat că seria chiar se numeşte P20, deci lăsăm deoparte denumirea P11. Au mai întărit şi informaţia cu privire la cele 3 camere din spate. Huawei va încerca şi să ofere un design complet nou pentru aceasta gamă şi probabil păstrează parteneriatul cu Leica.

E clar faptul că vom primi Android 8.0 Oreo la bord, poate chiar Android 8.1 şi aspectul 18.7:9 va fi ales pentru display-urile noi, conform altor scăpări mai vechi. Huawei are o revanşă mare de luat față de Statele Unite, care nu le-au lăsat modelele Mate 10 să pătrundă în oferta operatorilor locali. Ca atare dacă P20 e la nivelul unui Galaxy S9 şi devine hit global, până şi americanii vor fi forţaţi să devină mai prietenoşi.

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×