Tableta Huawei MediaPad M5 primește câteva randări pe seama leak-urilor din ultima vreme

823 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad M5 primește câteva randări pe seama leak-urilor din ultima vreme</b>De curând am aflat prin intermediul certificării FCC faptul că tableta Huawei MediaPad va sosi într-o carcasă metalică unibody, dar și faptul că lansarea sa ar putea avea loc la MWC 2018. Sunt mari șanse să se întâmple astfel ținând cont

Cum cei de la Huawei au decis să amâne lansarea flagship-ului P20 până în martie, înseamnă că la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona vom vedea prezentat un alt dispozitiv. Tableta Huawei MediaPad M5 are mari șanse să debuteze aici, mai ales după ce în ultima perioadă am aflat că aceasta a bifat atât certificarea Bluetooth SIG, cât și pe cea din partea FCC care ne-a adus o schiță a produsului.

Huawei MediaPad M5

Pe seama acestui din urmă leak vedem astăzi o serie de randări care au rolul de a ne face o idee despre modul în care va arăta tableta în stadiul final. Se reconfirmă faptul că se adoptă aici o carcasă metalică și că tableta va opta pentru un buton home fizic plasat central ce va găzdui scannerul de amprente. Are și cameră frontală și remarcăm acele antene din plastic din spate ce adoptă stilul adus de iPhone-uri.

Muchiile laterale ale panoului frontal sunt destul de înguste și pe seama imaginilor vedem că tableta aduce difuzoare stereo. Este foarte subțire la prima impresie și potrivit speculațiilor ar trebui să ne așteptăm aici la un ecran de 8.4 inch cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, la un procesor Kirin 960 și la 4 GB RAM. Tableta va mai avea o baterie de 4980 mAh, conectivitate 4G LTE și soluția grafică Mali-G71MP8.

Curând ar trebui să sosească și invitațiile Huawei pentru MWC 2018 și astfel aflăm dacă tableta se lansează aici sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×