Huawei P20 Lite este certificat de FCC; Aduce baterie de 2900 mAh și Android Oreo din fabrică

1.495 ori
<b>Huawei P20 Lite este certificat de FCC; Aduce baterie de 2900 mAh și Android Oreo din fabrică</b>Deși lansarea seriei de terminale Huawei P20 este programată pentru data de 27 martie, certificarea produselor se întâmplă încă de pe acum după cum descoperim astăzi. FCC certifică astfel modelul P20 Lite ce apare menționat aici cu numele de cod

Câtă vreme așteptăm lansarea seriei de terminale Huawei P20 programată pentru data de 27 martie, descoperim că FCC a început procesul de certificare a acestor modele din gamă. Primul sosit este nimeni altul decât Huawei P20 Lite, handset ce apare menționat drept ANE-LX1, asta după ce la sfârșitul lunii trecute un zvonac ne dezvăluia că produsul este cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Anne".

Huawei P20 Lite

Mai aflăm că telefonul vine cu o baterie de 2900 mAh, cu un încărcător 18W și cu suport dual-SIM unde unul dintre sloturi poate fi utilizat pentru atașarea unui card microSD. Are și conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n cel puțin în această variantă, iar o veste bună este aceea că primim sistemul de operare Android 8.0 Oreo preinstalat din fabrică.

Pentru moment cam acestea sunt informațiile știute, dar ținând cont de practicile Huawei din ultima vreme, ne putem aștepta ca și acest P20 Lite să beneficieze de un ecran cu aspect 18:9. Nu ar fi exclus să dăm și de o cameră duală în spate și tot aici de un scanner de amprente. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×