Xiaomi confirmă prezenţa la MWC 2018, ar putea lansa flagship-ul Mi 7 acolo

2.010 ori
<b>Xiaomi confirmă prezenţa la MWC 2018, ar putea lansa flagship-ul Mi 7 acolo</b>În ultimele zile au început să apară și vești despre evenimentele pe care companiile din zona smartphone le pregătesc pentru această ediție MWC ce are loc la sfârșitul lunii februarie. Printre firmele de la fața locului se va afla și Xiaomi

Xiaomi s-a extins puternic în Europa în ultimul an, cu filiale locale în Spania sau Franţa, iar acum îi vedem pregătiţi să ia cu asalt MWC 2018 în Barcelona luna viitoare. Gurile rele spun că am putea chiar asista la debutul lui Xiaomi Mi 7 acolo.

Firma chineză va fi prezentă în cadrul MWC 2018 între 26 februarie şi 1 martie, urmând să îşi prezinte cele mai noi terminale acolo, inclusiv flagship-ul cu procesor Qualcomm Snapdragon 845. Pe site-ul MWC a fost descoperită lista de expozanți, pe care figurează şi Xiaomi, aşa s-a aflat de prezenţa lor. Vestea se aliniază cu spusele lui Lei Jun, şef Xiaomi, care a promis o lansare a flagship-ului în intervalul final de februarie - început de martie.

De asemenea dacă acest terminal chiar va fi prezentat la MWC 2018 ar putea fi un semn bun pentru debutul sau în Europa. Tradiţional terminalele de genul ajung întâi în China, apoi europenii au ceva de aşteptat până la debutul local. Acum cu filialele locale ar trebui să se mişte mai rapid lucrurile. În 2017 existau discuţii între Qualcomm şi Xiaomi pentru o optimizare a chipset-ului Snapdragon 845 pentru viitorul flagship, dar acum cu toate modificările aduse acelui procesor din cauza lui Spectre şi Meltdown, nimic nu mai e bătut în cuie.

Xiaomi dorea modificări pentru că pregăteşte propria sa componentă AI, cu rol în captura foto, recunoaştere facială şi eventual şi un asistent integrat în MIUI. Cu toate aceste pregătiri, aş zice că Mi 7 ar putea să nu fie totuşi gata pentru MWC 2018, sau eventual să fie prezentat doar un prototip şi apoi să îl vedem în magazine după câteva luni, ca Xperia XZ Premium anul trecut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×