Huawei vrea să producă televizoare 5G şi ecrane inteligente pe viitor

819 ori
<b>Huawei vrea să producă televizoare 5G şi ecrane inteligente pe viitor</b>Huawei a pornit motoarele în această perioadă, lansând multiple telefoane midrange şi o tabletă, dar ele sunt doar un aperitiv. Mâine compania îl prezinte pe P30 Pro, flagshipul cu zoom hibrid 10X, dar planurile de viitor sunt şi mai ample

Huawei a pornit motoarele în această perioadă, lansând multiple telefoane midrange şi o tabletă, dar ele sunt doar un aperitiv. Mâine compania îl prezinte pe P30 Pro, flagship-ul cu zoom hibrid 10X, dar planurile de viitor sunt şi mai ample. Surse apropiate de companie afirmă că acum chinezii vor și o parte din piaţa TV si smart display.

Analiştii de la Digitimes, care au surse bine ancorate în piaţă scriu că Huawei are de gând să producă un ecosistem conectat, care integrează produse high end, pe bază de 5G, AI şi Internet of Things. Huawei şi-ar fi dezvoltat soluţii TV şi multimedia prin filiala HiSilicon, nedorind să apeleze la firme ca MediaTek, RealTek, Novatek sau Himax.

HiSilicon se va ocupa de tunere, cea mai grea parte din producţia de soluţii cip pentru TV-uri, din cauza frecvențelor şi canalelor aferente pieţei din SUA şi Europa. HiSilicon realizează componente necesare pentru streaming-ul de conţinuturi media pe ecrane inteligente folosind tehnologie 5G chiar.

Atenţie, am scris "realizează" şi nu produce, pentru că de producţia propriu zisă se ocupă TSMC. Nu știu cum vor fi primite aceste produse în casele vesticilor, deveniți temători legat de Huawei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×