Huawei pregăteşte două tablete cu camere de 48 de megapixeli, procesor Kirin 980

882 ori
<b>Huawei pregăteşte două tablete cu camere de 48 de megapixeli, procesor Kirin 980</b>Huawei jubilează după ce a depăşit Samsung în segmentul de tablete, fiind pe locul 2 în topul producătorilor acestor device-uri, după Apple. Acum aflăm că lucrează la două noi tablete, care vor avea dotări impresionante

Huawei jubilează după ce a depăşit Samsung în segmentul de tablete, fiind pe locul 2 în topul producătorilor acestor device-uri, după Apple. Acum aflăm că lucrează la două noi tablete, care vor avea dotări impresionante. În primul rând cele două tablete ar putea face parte din seria MediaPad, eventual să fie modele MediaPad M6.

Unul are o diagonală de 8.4 inch şi altul de 10.7 inch, iar ambele suportă o rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli. Au şi procesor Kirin 980 la bord (cel de pe Huawei P30 Pro) şi cameră de 48 de megapixeli, deşi nu se ştie în ce fel de setup optic se află. Poate vedem chiar şi o cameră duală sau chiar triplă, deşi sună a exagerare pe o tabletă.

Varianta de 10.7 inch ar trebui să aibă o baterie de 7500 mAh, iar cea de 8.4 inch o baterie de 4200 mAh. Au apărut şi informaţii despre noi telefoane Huawei Nova cu diagonale de 6.39 inch şi 6.26 inch, cu rezoluţii Full HD+ şi baterii de 3500 şi 3750 mAh. Din ce văd sursa a mai scris şi că minim unul dintre modelele Nova va avea 5 camere la bord, două în faţă şi 3 în spate.

Sursa afirmă că nu poate garanta că toate aceste date sunt reale, ele fiind "minate" de la o altă sursă. Nu aş fi surprins să vedem tablete Huawei cu camere solide şi îmi amintesc că MediaPad M3 făcea poze OK, ba chiar am făcut un selfie aşa bun că mi-a rămas avatar o perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×