CEO-ul OnePlus confirmă: Flagship-ul OnePlus 7 Pro va oferi stocare rapidă UFS 3.0

897 ori
<b>CEO-ul OnePlus confirmă: Flagship-ul OnePlus 7 Pro va oferi stocare rapidă UFS 3.0</b>Cu aproximativ o săptămână rămasă până la debutul lui OnePlus 7 Pro iată că dezvăluirile la nivel oficial continuă, astăzi sosind noutăți despre flagship chiar din partea CEO-ului Pete Lau. Acesta ne confirmă că varianta

Cu aproximativ o săptămână rămasă până la debutul lui OnePlus 7 Pro iată că dezvăluirile la nivel oficial continuă, astăzi sosind noutăți despre flagship chiar din partea CEO-ului Pete Lau. Acesta ne confirmă că varianta Pro se va remarca și prin faptul că oferă stocare rapidă UFS 3.0, standard care o lățime de bandă dublă comparativ cu predecesorul, ajungându-se până la 2.9GB/s.

OnePlus 7 Pro

De asemenea noua tehnologia folosește mai puțină energie decât UFS 2.1 și este totodată mai rapid (UFS 2.1: 1.2GB/s). Aflați că printre avantajele unei stocări rapide se numără și îmbunătățirea vitezei de utilizare a unui smartphone, cea percepută de către utilizator. 

CEO-ul OnePlus chiar pune accentul pe viteza oferită grație acestui standard de stocare și ni se promite o experiență smooth de utilizare. Vă amintim că lansarea lui OnePlus 7 și a variantei sale Pro are loc pe data de 14 mai și că vom primi până la 12 GB RAM și procesor Snapdragon 855. Nu ar fi exclus debutul unui model 5G aici. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×