Huawei P30 Pro are dotările confirmate și de AnTuTu; Vine cu 8 GB RAM și procesor Kirin 980

827 ori
<b>Huawei P30 Pro are dotările confirmate și de AnTuTu; Vine cu 8 GB RAM și procesor Kirin 980</b>După ce ieri aflam cum se descurcă smartphone-ul Huawei P30 Pro în cadrul GeekBench, iată că astăzi vine momentul să descoperim și o listare din cadrul AnTuTu acolo unde apare cu același procesor Kirin 980 la bord

După ce ieri aflam cum se descurcă smartphone-ul Huawei P30 Pro în cadrul GeekBench, iată că astăzi vine momentul să descoperim și o listare din cadrul AnTuTu acolo unde apare cu același procesor Kirin 980 la bord și cu 8 GB RAM. Ca noutăți avem aici menționată și rezoluția ecranului și anume Full HD+ de 2340 x 1080 pixeli, probabil cu decupaj picătură în zona superioară după cum indică și leak-urile de huse. 

Huawei P30 Pro

Mai aflăm de aici și faptul că în configurația de față telefonul vine cu 256 GB de stocare flash și că OS-ul folosit este Android 9.0. Cât despre performanțe, Huawei P30 Pro obține 286152 puncte - scor care în momentul de față l-ar plasa cu mult sub locul 4 ocupat de Huawei Mate 20 Pro în cadrul testelor noastre din AnTuTu, device ce a înregistrat 313926 puncte.

Cam acesta este nivelul de performanță oferit de către noul telefon din seria P și este de apreciat că de această dată nu mai suntem uluiți de rezultate uriașe și deloc reale precum s-a mai întâmplat în trecut. Vă reamintim totuși că Huawei nu se dezice de campaniile promoționale mincinoase, asta după ce ne-a făcut să credem că fotografiile realizate de un DSRL au fost făcute cu noul telefon.

Huawei P30 și Huawei P30 Pro se lansează în Paris pe 26 martie! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×