Huawei P30 Pro are dotările confirmate și de AnTuTu; Vine cu 8 GB RAM și procesor Kirin 980

786 ori
<b>Huawei P30 Pro are dotările confirmate și de AnTuTu; Vine cu 8 GB RAM și procesor Kirin 980</b>După ce ieri aflam cum se descurcă smartphone-ul Huawei P30 Pro în cadrul GeekBench, iată că astăzi vine momentul să descoperim și o listare din cadrul AnTuTu acolo unde apare cu același procesor Kirin 980 la bord

După ce ieri aflam cum se descurcă smartphone-ul Huawei P30 Pro în cadrul GeekBench, iată că astăzi vine momentul să descoperim și o listare din cadrul AnTuTu acolo unde apare cu același procesor Kirin 980 la bord și cu 8 GB RAM. Ca noutăți avem aici menționată și rezoluția ecranului și anume Full HD+ de 2340 x 1080 pixeli, probabil cu decupaj picătură în zona superioară după cum indică și leak-urile de huse. 

Huawei P30 Pro

Mai aflăm de aici și faptul că în configurația de față telefonul vine cu 256 GB de stocare flash și că OS-ul folosit este Android 9.0. Cât despre performanțe, Huawei P30 Pro obține 286152 puncte - scor care în momentul de față l-ar plasa cu mult sub locul 4 ocupat de Huawei Mate 20 Pro în cadrul testelor noastre din AnTuTu, device ce a înregistrat 313926 puncte.

Cam acesta este nivelul de performanță oferit de către noul telefon din seria P și este de apreciat că de această dată nu mai suntem uluiți de rezultate uriașe și deloc reale precum s-a mai întâmplat în trecut. Vă reamintim totuși că Huawei nu se dezice de campaniile promoționale mincinoase, asta după ce ne-a făcut să credem că fotografiile realizate de un DSRL au fost făcute cu noul telefon.

Huawei P30 și Huawei P30 Pro se lansează în Paris pe 26 martie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×