Iată prețul lui Samsung Galaxy Tab 10.1 la Orange! Tableta debutează oficial mâine

Autor:  | Publicat în:  Orange 4.833 ori
<b>Iată prețul lui Samsung Galaxy Tab 10.1 la Orange! Tableta debutează oficial mâine</b>După ce v-am informat că în data de 8 august debutează pe piața din România tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 prin Orange, iată că azi aflăm și niște prețuri. Rețineți că data de 8 august este una specială, debutul tabletei având loc în...

După ce v-am informat că în data de 8 august debutează pe piața din România tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 prin Orange, iată că azi aflăm și niște prețuri. Rețineți că data de 8 august este una specială, debutul tabletei având loc în cadrul unui eveniment Orange, la care Mobilissimo.ro va participa prin persoana lui Emil Dragotă.

Un lucru important de știut este și că tot mâine, pe 8 august se aplică o ofertă specială pentru această tabletă, disponibila la prețul de doar 249 de euro, deci cu 100 de euro mai ieftină decât oferta standard, care va urma. în ce privește cei 349 de euro, aceștia includ tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 cu abonament Colibri 20 Special (20 euro pe lună, cu 4 GB trafic inclus și viteze de 14.4 Mbps).

Ce aduce Galaxy Tab 10.1? în primul rând un design foarte slim, terminalul fiind mai subțire și mai ușor decât un iPad 2, plus un procesor dual core, Honeycomb drept OS și cea mai bună cameră de pe o tabletă de până acum, cu rezoluție de 8 megapixeli.

Prețul lui Samsung Galaxy Tab 10.1 la Orange!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×