Samsung Galaxy Tab 10.1 sosește la Orange luni pe 8 august

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.958 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 10.1 sosește la Orange luni pe 8 august</b>Vânători de tablete Android 3.1 uniți-vă! Uniți-vă și aflați că pe lângă ASUS Eee Pad Transformer, care vine cu Honeycomb 3.1 și a primit în această săptămână și versiunea 3.2, vom avea în curând la dispoziție o nouă tabletă...

Vânători de tablete Android 3.1 uniți-vă! Uniți-vă și aflați că pe lângă ASUS Eee Pad Transformer, care vine cu Honeycomb 3.1 și a primit în această săptămână și versiunea 3.2, vom avea în curând la dispoziție o nouă tabletă atractivă. Este vorba de Samsung Galaxy Tab 10.1 care va debuta în oferta Orange, asta după ce a sosit și la Vodafone în varianta Galaxy Tab 10.1v cu câteva luni în urmă.

Orange România ne informează că tableta cu ecran de 10.1 inchi și sistem de operare Android 3.1 va fi lansată luni, în data de 8 august. Terminalul vine cu suport pentru conectivitate HSPA+ și WiFi și are un profil extrem de subțire, de doar 8.6 mm. Astfel, tableta este chiar mai subțire decât iPad 2 și mai ușoară decât hitul Apple, Galaxy Tab 10.1 cântărind doar 565 grame.

Operatorul autohton ne promite și o ofertă specială în ziua lansării pentru această tabletă, iar dacă doriți detalii despre preț și tarife, le aflați de aici în ziua lansării. Am avut ocazia să pun mâna pe o astfel de tabletă în cadrul lansării Vodafone și trebuie să recunosc că am fost impresionat de camera sa de 8 megapixeli, cea mai performantă de pe tablete în acest moment, dar și de display-ul wide WXGA TFT LCD cu rezoluție de 1280 x 8000 pixeli și densitate de 149 ppi.

Poate de această dată vom primi tableta în teste și nu vom fi evitați, cum a făcut Vodafone România...

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×