iOS 5 beta 5 disponibil acum: iată câteva modificări

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.208 ori
<b>iOS 5 beta 5 disponibil acum: iată câteva modificări</b>Apple a profitat de weekendul liniștit ce urmează după o săptămână plină de zvonuri despre iPhone 5 pentru a lansa iOS 5 beta 5. Disponibil pentru dezvoltatori, noul software continuă propagarea pe bază de actualizare OTA (over the air)...

Apple a profitat de weekendul liniștit ce urmează după o săptămână plină de zvonuri despre iPhone 5 pentru a lansa iOS 5 beta 5. Disponibil pentru dezvoltatori, noul software continuă propagarea pe bază de actualizare OTA (over the air) inițiată la ultimul update.

Beta 5 va avea nevoie să ștergeți complet memoria terminalului înainte de instalare, poate un motiv de supărare pentru unii utilizatori. Aflați și că au primit actualizări și iTunes, ajuns la versiunea 10.5 beta 5 și Apple TV, ajuns la beta 4. Printre funcțiile pe care le aduce noul iOS 5 se numără și posibilitatea de a trimite o fotografie din Camera Roll direct în aplicația de mesagerie și includerea unui buton virtual pentru camera în camera roll pentru a putea face din nou o fotografie rapid.

Din fericire pentru cei nemulțumiți de sistemul de autocorectare, acesta a fost upgradat, fiind folosit un nou algoritm. Există și unele probleme și buguri în acest release, precum lipsa calendarului cu zile de naștere disponibil prin icloud.com sau imposibilitatea de a afișa unele texte sau imagini în iBooks 1.2.2. Lista completă de modificări pentru iOS 5 beta 5 o găsiți aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×