IFA 2018: Archos prezintă tableta Oxygen 101 4G şi staţia de încărcare Universal Wireless Charge & Play

669 ori
<b>IFA 2018: Archos prezintă tableta Oxygen 101 4G şi staţia de încărcare Universal Wireless Charge & Play</b>Archos, una dintre companiile franceze cele mai active în zona tech a anunţat la IFA o tabletă 4G accesibilă şi un dock special de încărcare, pe care îl puteţi admira in articol. Tableta este Oxygen 101 4G, iar staţia de încărcare poartă numele de..

Archos, una dintre companiile franceze cele mai active în zona tech a anunţat la IFA o tabletă 4G accesibilă şi un dock special de încărcare, pe care îl puteţi admira in articol. Tableta este Oxygen 101 4G, iar staţia de încărcare poartă numele de Universal Wireless Charge & Play.

Staţia de încărcare oferă 3 puncte de alimentare şi 3 porturi USB universale, permiţând încărcarea a 6 terminale simultan. Ambele produse au fost prezentate la IFA 2018, la standul companiei. Acest încărcător integrează 3 bobine de încărcare de 5W fiecare, putând alimenta orice dispozitive certificat Qi. Folosind cele 4 intrări USB ale sale, dar şi două de 5V/2A şi o intrare Quick Charge 3.0, Archos Universal Wireless Charge & Play este capabil să alimenteze smartphone-uri, tablete şi multe alte device-uri.

Archos Universal Wireless Charge & Play

Vine la pachet cu cabluri USB Type-C, microUSB şi Lightning, putând deci alimenta şi un iPhone sau iPad. Un alt bonus al funcţionalităţii este cel că putem folosi staţia de încărcare drept un dispozitiv pentru a reda muzică, el integrand difuzoare. Produsul va ajunge în magazinele din toată Europa din trimestrul 4, de la 79 de euro.

Archos Oxygen 101 4G

Cât despre celălalt produs nou, tableta Archos Oxygen 101 4G dispune de un ecran de 10 inch, procesor quad core şi 2 GB RAM. Are şi 64 GB stocare şi rulează Android Oreo 8.1. Oferă o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, panou IPS, o baterie de 5000 mAh şi difuzoare de 1W. Oferă suport WiFi, 4G şi Bluetooth şi are şi o camera de 2 MP în spate, dar şi una similară în faţă.

Ajunge în magazine tot pe final de an, la suma de 149 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×