IFA 2018: HTC U12 Life hands-on - un nou suflu pentru gama midrange HTC, spate arătos (Video)

1.141 ori
<b>IFA 2018: HTC U12 Life hands-on - un nou suflu pentru gama midrange HTC, spate arătos (Video)</b>HTC U12 Life este probabil cel mai arătos telefon HTC midrange din ultima vreme şi vine în continuarea lui HTC U11 Life, pe care l-am apreciat în recenzia noastră cu câteva luni în urmă. A fost prezentat la IFA 2018 şi am petrecut şi noi câteva minute..

HTC U12 Life este probabil cel mai arătos telefon HTC midrange din ultima vreme şi vine în continuarea lui HTC U11 Life, pe care l-am apreciat în recenzia noastră cu câteva luni în urmă. A fost prezentat la IFA 2018 şi am petrecut şi noi câteva minute în compania sa. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

HTC U12 Life pare să lase în urmă abordarea Android stock a lui HTC U11 Life, în favoarea lui HTC Sense. În cazul în care vă întrebaţi, telefonul nu are chiar un panou tipic de sticlă în spate, ci optează pentru un "corp unibody din sticlă acrilică cu un design în stil metalic", conform HTC. Practic e vorba despre un material plastic prelucrat să aducă cu sticla întins pe toată suprafaţa acestui device.

O serie de linii paralele sunt marcate pe două treimi din spatele telefonului, conferindu-i extra personalitate şi un look bitonal, pentru că zona camerei e de culoare neagră şi separată cumva ca textură. Aduce astfel cu un telefon Google Pixel. Terminalul are un ecran de 6 inch 18:9 cu muchii înguste şi rezoluţie Full HD. Handsetul este disponibil pe negru şi un soi de mov, care fură privirea.

Are finisaj stil oglindă şi oferă reflexii metalice. La interior găsim un procesor Snapdragon 636, 4 sau 6 GB RAM şi o baterie de 3600 mAh. Camera duală din spate pune la bătaie senzori de 16 MP + 5 MP şi avem şi o cameră selfie de 13 MP la dispoziţie, cu propriul bliţ LED. În Europa acest model costă 350 de euro.

HTC U12 Life, video prezentare de la IFA 2018:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×