Samsung Galaxy A8 Plus (2019) ar fi fost deja certificat de către FCC

3.953 ori
<b>Samsung Galaxy A8 Plus (2019) ar fi fost deja certificat de către FCC</b>Au trecut aproximativ 9 luni de când a debutat Samsung Galaxy A8 (2018), iar acum aflăm că terminalul se pregăteşte de un succesor, care a primit deja certificarea FCC. E vorba despre Samsung Galaxy A8 Plus (2019) şi avem detalii mai jos.

Au trecut aproximativ 9 luni de când a debutat Samsung Galaxy A8 (2018), iar acum aflăm că terminalul se pregăteşte de un succesor, care a primit deja certificarea FCC. E vorba despre Samsung Galaxy A8 Plus (2019) şi avem detalii mai jos.

ID-ul cel nou de la FCC indica sosirea unui succesor pentru telefonul midrange cel mai apreciat de noi în acest an, poate doar în afară de Nokia 7 Plus. Privim totuşi cu precauţie scăparea, deoarece Samsung are multiple serii de telefoane şi acest terminal ar putea aparţine de oricare dintre ele. Indiciul pe care îl avem totuşi este numele de cod, "SMA750GN", care seamănă mult cu SM-A730FZKIXSP, adică indicativul lui Samsung Galaxy A8 Plus (2018).

Samsung Galaxy A8 Plus (2019) ar fi fost deja certificat de către FCC

Singurele detalii dezvăluite de către FCC sunt opţiunile de conectivitate. Aflăm că telefonul vine cu Bluetooth, WiFi dual bând şi NFC, dar şi ANT+. Nimic atipic am putea spune pentru un device Samsung. Scăpările din ultima vreme au arătat că la anul Samsung va trece la o cameră triplă nu doar pe Galaxy S10+, ci şi pe un model din gama Galaxy A. Ar putea fi un aşa numit Galaxy A9, sau poate chiar acest Galaxy A8 Plus (2019).

Samsung Galaxy A8 Plus (2019) ar fi fost deja certificat de către FCC

Mai aşteptăm şi până la 6 GB RAM, 64 sau 128 GB stocare, un corp din sticlă şi metal, cu ecran Infinity şi probabil o diagonală de peste 6 inch. Având în vedere că predecesorul a venit doar cu Android Nougat, nu e exclus ca noul model să rămână cantonat la Oreo şi să nu aibă Android Pie. O baterie generoasă de 4.000 mAh şi o cameră frontală duala sunt de asemenea predicţii în care am încredere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×